Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
b@rtez . magdalena górak Marta Bethke Dorota Dorota MadziaMagdalena (1755 niezalogowanych)
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
CZESĆ JA JESTEM PO ZABIEGU JEDNAK SIE ZDECYDOWAŁAM MAM JUŻ TROJE DZIECI W ZUPEŁNOŚCI MI WYSTARCZY A POZATYM 4 CESARKA BYLA BY DLA MNIE NIEBEZPIECZNA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
yzia napisał:
nie o to.tylko ze ten zabieg to nie sterylizacja,ale mniejsza z tym

Jak nie sterylizacja??? Nie myl z kastracją Wazektomia to sterylizacja, a kastracja to kastracja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
no myslalam dzisiaj o nazewnictwie i w sumie sie zgadza.po prostu u nas sie zwyczajowo inaczej na to mowi.zdalam NP3!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Gratulacje Yzia!!!!
Bo tam u was w pracy to się po prostu jaja obcina i już. Z facetami postępują delikatniej, jeszcze... Choć w sumie nie wiem, czy słusznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
witam was ja sie jednak zdecydowałam na operacje mam 3 dzieci starczy a pozatym 4 cesarka dlamnie to zagrożenie życia wczesniej miałam spiralke żle sie czułam miałam bolesne miesiaczki no wpadlam w ciąże tagże nie wieże tabletki też brałam i tyłam pszytyłam jakieś 10 kg mysleże podiełam suszną decyzje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok